Memories




list sekolah2 yang aku penah belajar
1. SK Wan Mat Saman, Kedah - standard 1
2. SK Kongsi, Penang - standard 2
3. SK Salak South, KL - standard 3 to standard 6 half
4. SK Bandar Sri Damansara (1), KL - standard 6 half
5. SMK Bandar Sri Damansara (2), KL - form 1
6. SMK Seri Tanjong, Melaka - form 2
7. SMK Tinggi Perempuan Melaka - form 3
8. SMK Bandar Baru Bangi, Selangor - form 4 to 5 

macam tu la life aku, pindah randah cam orang nomad. haha. tapi sekarang alhamdulillah aku dah settle down kat sini je, BANGI. ayh ckp lau die kena tukar keje lagi pun, die akan mintak area kl-selangor je. baru2 ni ayh kena pindah lagi. nasib baik kt KL jugak. hee.




ADDIN

aku suke borak ngn die sebab aku je yang bercakap. die jadi pendengar je. tapi bila aku dh kering topic, aku pakse dia cakap plak. hahahahahahahaha. actually die xbg aku taruk gmbr die but do i care? of course not :p hhahaha sorry tapi aku nk letak jugak!






EPA

she's my best friend, always. even skrg ni kitorang berjauhan, tp aku tetap syg die and sntiase harapkan yg terbaik utk die. I met her for the 1st time kt STPM, Sekolah Tinggi Perempuan Melaka. then aku pindah. sedih -,-





AZIM

dia la kawan baik aku yang pertama yang lelaki. paham x? haha.
last kitorang jumpe mase form 3. xpela, nnt dh ade lesen, aku g melaka then kite jumpe kat DP ke. xpun kt Tesco. hahahhaha.






SMK BANDAR BARU BANGI

wlaupun aku study kt skolah ni just 2 years tp rase mcm dh lme. this is the place where my new life begins. smuenye sbb kwn2 aku. they'd changed me for the better. especially maiza. thanks darling :)




5 AMAN

Science stream. :D
aku pegang board tu. try la cari. haha





NONO, DUDU, FIFI, DADA, ZAZA

HAHAHAHA. mira ngn wan yang cipta nama2 ni. haha.






KEK

mr. chef yang belikan utk aku. haha. tq ;)
die ade tulis name aku ats white chocolate tu tp xnmpk sgt.






GRADUATION

kat GMI.
yang photographer tu wana lau xsilap. sory lau silap org. haha





SOLAT HAJAT

kat rumah teacher :)





UKM

time ni maiza xde sbb die group lain. haha




ALAMANDA

capture by mira. maiza and alia xdpt ikot la time ni. sedih -,- haha